Archives: Producten

Caféracer

De caféracer van het Nederlandse fietsmerk Veloretti is een echte allrounder: stevig, comfortabel en stijlvol. Met één versnelling, terugtrap- en handrem is dit model ideaal voor stadsgebruik. Door het verstelbare zadel en de framematen is de caféracer geschikt voor fietsers vanaf ongeveer 160cm. De instaphoogte is gemiddeld. Natuurlijk krijg je ook een bagagemand, verlichting, kettingslot en lokale tips mee.

Read More »

Hawk Fiets

De City Comfort  van het fietsmerk Hawk geeft nét dat beetje extra: nog meer comfort, snelheid en mogelijkheden. Met de drie versnellingen en handremmen is dit model ideaal voor korte en lange afstanden. Door het verstelbare zadel en de lage framemaat is de 46 cm perfect voor jonge en oudere fietsers vanaf ongeveer 150 cm. De instaphoogte is laag. Natuurlijk krijg je ook verlichting, kettingslot en lokale tips mee.

Read More »

Middag Tour

Delft borrelt, bruist en beweegt. En wij fietsen er dwars doorheen. Links staat een muziekorgel te spelen, rechts zie je de kaaswinkeltjes en voor je

Read More »

Ochtend Tour

De zojuist opgekomen zon schijnt voorzichtig tussen de draaiende wieken van de molen door. Boven op de molen begint jouw gids met zijn verhaal. En

Read More »

West Wal Borrelroute

This is the short description of the product: For example this is the Veloretti Caféracer, 28 inch, kick back brakes etc.

Read More »
×
Copyright 2019
DelftByCycle
Copyright 2019
DelftByCycle - Alle Rechten Voorbehouden

Winterstop

Binnenkort weer open!
Tijd om alle fietsen te poetsen, de spaken in het vet te zetten en de banden op te pompen. Daarom gaan wij eventjes dicht.
Maar wees gerust: op 23 maart staan alle fietsen netjes klaar voor je. Boek nu alvast jouw tour voor 2019, jouw bedrijfsuitje of reserveer al een aantal fietsen.
 
Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar (per e-mail of telefoon) voor al jouw vragen, opmerkingen, complimenten, boekingen en reserveringen.
 
Tot snel.
 
Soon open again!
It’s time to get the bikes clean again, inflate the tires again and make the bikes ready for the new season. It’s too chilly for our bikes outsides. But don’t be sad: we will open again on the 23rd of March, the bikes will be shining and ready to go. You can already book your tour of 2019, your company outing or just rent one of our beautiful bikes!
If you have any question, comments or compliments, don’t be afraid to call or mail us!
 
See you soon.
Dagen
Uren
Minuten