Archives: Producten

Caféracer

De caféracer van het Nederlandse fietsmerk Veloretti is een echte allrounder: stevig, comfortabel en stijlvol. Met één versnelling, terugtrap- en handrem is dit model ideaal voor stadsgebruik. Door het verstelbare zadel en de framematen is de caféracer geschikt voor fietsers vanaf ongeveer 160cm. De instaphoogte is gemiddeld. Natuurlijk krijg je ook een bagagemand, verlichting, kettingslot en lokale tips mee.

Read More »

Hawk Fiets

De City Comfort  van het fietsmerk Hawk geeft nét dat beetje extra: nog meer comfort, snelheid en mogelijkheden. Met de drie versnellingen en handremmen is dit model ideaal voor korte en lange afstanden. Door het verstelbare zadel en de lage framemaat is de 46 cm perfect voor jonge en oudere fietsers vanaf ongeveer 150 cm. De instaphoogte is laag. Natuurlijk krijg je ook verlichting, kettingslot en lokale tips mee.

Read More »

Middag Tour

Delft borrelt, bruist en beweegt. En wij fietsen er dwars doorheen. Links staat een muziekorgel te spelen, rechts zie je de kaaswinkeltjes en voor je

Read More »

Ochtend Tour

De zojuist opgekomen zon schijnt voorzichtig tussen de draaiende wieken van de molen door. Boven op de molen begint jouw gids met zijn verhaal. En

Read More »

West Wal Borrelroute

This is the short description of the product: For example this is the Veloretti Caféracer, 28 inch, kick back brakes etc.

Read More »
×
Copyright 2019
DelftByCycle
Copyright 2019
DelftByCycle - Alle Rechten Voorbehouden